szerző:
hvg.hu

"Nem csak jó célért, hanem jó módon is kell küzdeni. Különben az ügy elbukik" - írta Facebook-oldalán az I. kerületi önkormányzati képviselő.

Kilépett a DK-ból Veres Dávid I. kerületi önkormányzati képviselő - szúrta ki a Népszava a politikus Facebook-oldalán. Bár a fiatal képviselő "tecnikai okokat" emleget, amit utána kifejt, ennél komolyabb meggondolásokra utal.

Veres várhatóan független képviselőként folytatja a munkát.

A Facebookon közölte: nem ír nyilvános levelet, mert nem okítani, taktikázni szeretne, vagy magát bebiztosítani. Ahogy eddig, most is csak azt szeretné megtenni, "amit helyesnek vél", most ez a lépés a helyes, bár nehéz döntés volt. "Én azt tanultam meg eddigi rövid életem alatt, hogy nem csak jó célért, hanem jó módon is kell küzdeni. Különben az ügy elbukik" - írta a DK-ból kilépett politikus.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!