szerző:
hvg.hu

"Nem csak jó célért, hanem jó módon is kell küzdeni. Különben az ügy elbukik" - írta Facebook-oldalán az I. kerületi önkormányzati képviselő.

Kilépett a DK-ból Veres Dávid I. kerületi önkormányzati képviselő - szúrta ki a Népszava a politikus Facebook-oldalán. Bár a fiatal képviselő "tecnikai okokat" emleget, amit utána kifejt, ennél komolyabb meggondolásokra utal.

Veres várhatóan független képviselőként folytatja a munkát.

A Facebookon közölte: nem ír nyilvános levelet, mert nem okítani, taktikázni szeretne, vagy magát bebiztosítani. Ahogy eddig, most is csak azt szeretné megtenni, "amit helyesnek vél", most ez a lépés a helyes, bár nehéz döntés volt. "Én azt tanultam meg eddigi rövid életem alatt, hogy nem csak jó célért, hanem jó módon is kell küzdeni. Különben az ügy elbukik" - írta a DK-ból kilépett politikus.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!