szerző:
hvg.hu

A kizárólag Svájcban működő École hôtelière de Lausanne-t is az Egyesült Államokban akkreditálták.

Orbán Viktor legnagyobb lánya a Corvinuson megszerzett alapszak után a Svájcban, a lausanne-i École hôtelière 2015-ös Executive MBA szakján tanult tovább, befizetve a nagyjából 15 millió forintos tandíjat, de ez az egyetem ugyanúgy az Egyesült Államokban van akkreditálva, mint ahogy a CEU is – szúrta ki a 444.hu.

Az École hôtelière de Lausanne honlapján azt írják, hogy az elit vendéglátóipari iskolát az Egyesült Államokban akkreditálták, egész pontosan New England felsőoktatási bizottságánál, a diplomát pedig Svájcban is elismerik.

Bár Orbán Viktor maga azzal indokolta, hogy a CEU-t miért kell ellehetetleníteni, hogy "csalás", hogy egy Magyarországon működő intézmény úgy adjon külföldi diplomát, ha külföldön nem folytat képzést, Orbán Ráhel iskolája, az École hôtelière de Lausanne egy Svájcban működő intézmény, amelyet azonban az Egyesült Államokban akkreditáltak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!