szerző:
MTI

Akár húsz fok is lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint a gomolyfelhős, napos szombati idő után éjszakára a legtöbb helyen csökken a felhőzet, csak a Duna-Tisza közén lehet több a felhő.

Vasárnap is gomolyfelhős idő lesz, de a szombatinál több napsütéssel, csapadék nélkül. A kezdetben a nyugati és a középső országrészben többfelé erős északnyugati szél délutántól jelentősen mérséklődik, vasárnap pedig már csak a Tiszántúlon élénkül meg az északi szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken -1, -2 fok, északkeleten és délnyugaton pedig talajmenti fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 15, 20 fok között valószínű.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!