szerző:
hvg.hu

Kékestetőn bőven fagypont alatt marad a napi maximumhőmérséklet.

Mindössze -2,7 fok volt a délutáni órákban Kékestetőn csütörtökön, ez volt a napi csúcs, ami megdöntötte az eddigi rekordot, az 1969-ben regisztrált 0,2 fokot, amit szintén Kékestetőn mértek – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

©

Az erős szél miatt még csütörtök délután is elsőfokú, citromsárga riasztás volt érvényben az ország nyugati valamint keleti felén.

Az előrejelzés szerint pénteken kissé melegebb léghullámok érkeznek felénk, lassú enyhülés kezdődik. Pénteken már nem valószínű csapadék, és 9, 14 fokig emelkedik a nappali csúcs.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!