szerző:
hvg.hu

A Rákóczi úton és a Móricz Zsigmond körtéren is megpofozták áldozataikat a rablók. Szerdán mindhármukat elkapták.

Két járókelőt is kifosztott a szerdán lekapcsolt három férfi Budapesten. A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételeinek segítségével találták meg őket.

A police.hu szerint először vasárnap hajnalban, a Rákóczi úton ütöttek meg egy járókelőt, aki emiatt elesett. Ezután átkutatták a zsebeit, és elvették a mobiltelefonját, bankkártyáját, készpénzét. 

Három nappal később a háromból két ember ismét kirabolt egy férfit Budapest a Móricz Zsigmond körtéren. Többször megütötték áldozatukat, aki a földre esett. A két férfi ezután elvette a mobiltelefonját, majd leléptek.

Az erzsébetvárosi nyomozók szerda délben a Blaha Lujza téri aluljáróban elfogták az egyik rablót, egy 45 éves budapesti férfit. Az újbudai rendőrök pedig még aznap este elkaptak egy 35 éves férfit a Nyugati pályaudvarnál és 29 éves társát a Jászai Mari téri aluljáróban, mindketten román állampolgárok.

Már kezdeményezték mindhármuk előzetes letartóztatását.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!