szerző:
hvg.hu

A drónról készített felvételeken jól látszik, hogy milyen hosszú volt a menetelő tüntetők sora.

Gulyás Márton videóblogja, a Slejm készített egy drónfelvételt a május elsejei "Európához tartozunk" című tüntetésről, amit a Momentum Mozgalom szervezett.

A videón jól látszik, hogy a Szabadság térről a Honvéd utcán, Alkotmány utcán, Bajcsy-Zsilinszky úton, Podmaniczky utcán, Izabella utcán, majd az Andrássy úton át a Hősök terére vonuló tüntetők, ha nem is tömött sorokban, de hosszan elfoglalták a pesti belvárost.

A Slejm a városligeti majálisról is készített drónfelvételeket:

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!