szerző:
hvg.hu

Egyes helyeken -3 fokig is hűlhet a levegő szerda hajnalra.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint sarkvidéki eredetű hideg levegő érte el a Kárpát-medencét. Ennek hatására szerda hajnalban több helyen talajmenti fagyra kell számítani, de 2 méteres magasságban is fagypont alá hűlhet a levegő helyenként, így az Északi-középhegység völgyeiben, a Nyírségben, illetve a Dunántúl nyugati felén.

Az előrejelzés szerint szerdán több órára kisüt a nap, a legtöbb napsütés a déli országrészben várható. Eső nem valószínű. Napközben helyenként északon, északnyugaton megélénkül a szél.

A hajnali -3, +5 fokról 11, 17 fokig melegszik a levegő.

Az előrejelzés szerint szerdától újra melegedni kezd a levegő, és pénteken egyes helyeken a 28 fokot is elérheti már a nappali csúcs. A napsütést a hét második felében zivatarok zavarhatják meg.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!