szerző:
hvg.hu

A három cellatársat gyanúsítottként hallgatták ki a hétfőn meghalt férfi ügyében.

Hétfőn reggel rosszul lett egy lopásért elítélt 37 éves Zala megyei férfi a szombathelyi férfi, akin azonban hiába próbáltak segíteni, életét vesztette – számolt be róla még hétfőn a Bors. A Nyugat.hu ezután arról írt, hogy a férfit, aki egy négyfős cellában volt elhelyezve, a rabtársai bántalmazhatták akár hosszabb időn át is.

A TV2 ezután szerda este arról számolt be, hogy a boncolás során kiderült, a férfinak több csontja is eltört, és súlyos belső sérülései voltak.

A Vas Megyei Főügyészség szóvivője a csatornának elmondta, a férfi három cellatársát gyanúsítottként hallgatták ki, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt. Egyikük panaszt jelentett be a gyanúsítás ellen, ennek elbírálására 15 napja van az ügyészségnek.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!