szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Idén nem lesz Szárszói Találkozó!

Ezt maga az eddigi házigazda, Farkasházy Tivadar jelentette be a HírTV Egyenesen Kálmán Olgával műsorában. Kiderült, hogy ő amúgy megszervezné a  beszélgetős-evős-ivós partit, de - ha jól értettük - ez az ellenzék ezt nem érdemli meg.

Mert annyira megosztott.

Nem is vitatkoznánk e ponton Farkasházy Tivadarral, de egyetlen kérdésünk azért csak van: eddig mit látott bennük?

Bár úgy tűnik, mélyen legbelül azért most sem adta fel teljesen, mert azt még nem zárta ki, hogy ha csoda lenne, és alakulna az ellenzéki összhang, akkor ősszel mégis lesz buli.

Most mondjuk: a csodák igen ritkák. Sőt!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!