szerző:
hvg.hu

Alig két nappal a forgalomból való kivonásuk után máris visszatérnek a hírhedt Pandák.

A BKV holnap reggeltől ismét forgalomba állítja a felújított orosz metrószerelvényeket. Nyúlfarknyi közleményükben nem árultak el további részleteket, csak megköszönték az utasok türelmét.

A BKV csütörtök délután közölte, hogy ideiglenesen kivonja a forgalomból a járműveket. Akkor azt írták, az eddigi utasforgalmi futásteljesítmény tapasztalatainak értékelése miatt rendelték el a lépést.

Az elmúlt napokban megint baj volt a kocsikkal. Múlt vasárnap meghibásodott az egyik, és a Deák térnél utasok nélkül vissza kellett fordítani.

Hétfőn pedig egy másiknak nyíltak ki az ajtajai mindkét oldalon, ez már biztonságkritikus hiba volt. A BKV vizsgálatot is indított az ügyben.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!