szerző:
hvg.hu

Tanulságos eset olvasható a police.hu-n, arról, ahogy "egy bájait áruló nő és élettársa elvette egy férfi pénztárcáját".

Szombat éjjel egy férfi a Népligetben "egy nővel szexuális szolgáltatásban állapodott meg és egy félreeső helyre húzódtak. A hölgy azonban örömszerzés helyett a közeli bokros részen várakozó élettársáért kiáltott, aki odarohant, lefogta a férfit és a földre nyomta. A nő ezután kivette a zsebéből a sértett pénztárcáját, majd élettársával együtt elmenekültek" ad leírást az esetről a police.hu. A kirabolt férfi a helyszínen járőröző rendőröktől kért segítséget, két perc alatt elfogták az elkövetőket.

Mi nappal látogattuk meg a Népligetet, ilyesmivel nem találkoztunk.

Zelki Benjámin Itthon

Nem is annyira ijesztő, de van valami furcsa és nyugtalanító a Népligetben

Bejártuk Budapest legnagyobb és leghírhedtebb közparkját, hogy megnézzük, mi az, ami a látogatókat elriasztja. Kiderítettük, igaz-e, hogy akár örökre bezárhat az ország egyetlen planetáriuma. Meglátogattuk a Fradi ingatlanfejlesztését is az egykori Építők-területen, ahol nem láttak minket szívesen, és utánajártunk, felsejlik-e valamilyen koncepció a park rendbetételére. Nem lettünk nyugodtak.