szerző:
hvg.hu

Tanulságos eset olvasható a police.hu-n, arról, ahogy "egy bájait áruló nő és élettársa elvette egy férfi pénztárcáját".

Szombat éjjel egy férfi a Népligetben "egy nővel szexuális szolgáltatásban állapodott meg és egy félreeső helyre húzódtak. A hölgy azonban örömszerzés helyett a közeli bokros részen várakozó élettársáért kiáltott, aki odarohant, lefogta a férfit és a földre nyomta. A nő ezután kivette a zsebéből a sértett pénztárcáját, majd élettársával együtt elmenekültek" ad leírást az esetről a police.hu. A kirabolt férfi a helyszínen járőröző rendőröktől kért segítséget, két perc alatt elfogták az elkövetőket.

Mi nappal látogattuk meg a Népligetet, ilyesmivel nem találkoztunk.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Zelki Benjámin Itthon

Nem is annyira ijesztő, de van valami furcsa és nyugtalanító a Népligetben

Bejártuk Budapest legnagyobb és leghírhedtebb közparkját, hogy megnézzük, mi az, ami a látogatókat elriasztja. Kiderítettük, igaz-e, hogy akár örökre bezárhat az ország egyetlen planetáriuma. Meglátogattuk a Fradi ingatlanfejlesztését is az egykori Építők-területen, ahol nem láttak minket szívesen, és utánajártunk, felsejlik-e valamilyen koncepció a park rendbetételére. Nem lettünk nyugodtak.