szerző:
hvg.hu

Magángéppel jött Makaóból Ferihegyre Habony Árpád és Demján Sándor. Mélyen a zsebébe kellett nyúlnia annak, aki az útjukat fizette.

Ahogy korábban megírtuk, a miniszterelnök tanácsadója, a milliárdos ingatlanvállalkozó és két ügyvéd – Békés Balázs és Sallay András – egy Bombardier Global 6000-es luxusgéppel érkezett Budapestre Ázsiából.

Egy hasonló gépek bérbe adásával foglalkozó cégnél, a VistaJetnél naponta 60 millió forintért (200 ezer euróért) lehet dél-ázsiai interkontinentális utakra bérelni – tudta meg a 24.hu.

Az MN szerint a négyfős társaság a letelepedésikötvény-programmal kapcsolatban jártak Habonyék a Makaó mellett fekvő Hongkongban.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!