szerző:
hvg.hu

Magángéppel jött Makaóból Ferihegyre Habony Árpád és Demján Sándor. Mélyen a zsebébe kellett nyúlnia annak, aki az útjukat fizette.

Ahogy korábban megírtuk, a miniszterelnök tanácsadója, a milliárdos ingatlanvállalkozó és két ügyvéd – Békés Balázs és Sallay András – egy Bombardier Global 6000-es luxusgéppel érkezett Budapestre Ázsiából.

Egy hasonló gépek bérbe adásával foglalkozó cégnél, a VistaJetnél naponta 60 millió forintért (200 ezer euróért) lehet dél-ázsiai interkontinentális utakra bérelni – tudta meg a 24.hu.

Az MN szerint a négyfős társaság a letelepedésikötvény-programmal kapcsolatban jártak Habonyék a Makaó mellett fekvő Hongkongban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!