szerző:
hvg.hu

A baleset péntek délután történt, a rendőrség megerősítette.

A baleset tényét Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője a Blikknek megerősítette.

Az Origo úgy tudja, hogy a baleset sérültjeihez helikopterrel, mentőautóval és motorral is érkeztek mentők, de már nem tudtak rajtuk segíteni.

A rendőrség később azt közölte, hogy a baleset, amelyben két férfi halt meg, 15 óra 20 perc körül történt.

A helyszínelést megkezdték, a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya.

Velvet értesülése szerint egy oktató és növendéke zuhant le egy Falke motoros vitorlázó repülőgéppel. A nekik nyilatkozó tapasztalt pilóta azt mondta, hogy ezek fából készülnek, könnyen vezethetőek, és nagy hibát kell elkövetni ahhoz, hogy baleset történjen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!