szerző:
hvg.hu

Talán már nem meglepő, de ma reggel is gond volt az egyik felújított metróval a 3-as vonalon.

A 444.hu az egyik olvasója beszámolója alapján írta meg, hogy hétfő reggel ismét nem működött az egyik felújított metró ajtaja. A Pandaként emlegetett szerelvényekkel szinte folyamatosan van valami gond a forgalomba állításuk óta.

Az olvasó szerint a metró jelzőfénye folyamatosan villogott, illetve csipogott, az ajtó többször ki- és benyílt, de a vezető végül megkérte az utasokat, hogy szálljanak le.

A Metróért Egyesület Facebook-oldalán szintén azt írják, hogy az egyik Pandáról hétfő reggel 8 óra után ajtóhiba miatt leszállították az utasokat a Kálvin téren.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
Zelki Benjámin Itthon

3-as metró: Az oroszok szerint a BKV baja, hogy az ajtókat nem tudják rendbe hozni

Már megint probléma van a felújított orosz metrókkal. Múlt héten mindkét oldalon kinyitotta az egyik szerelvény a megállóban az ajtajait, azóta ezt ugyan megoldották, de továbbra is nap mint nap előfordul, hogy kisebb ajtómizériák miatt ki kell szállítani az utasokat, és garázsba megy a forgalomból valamelyik régi-új orosz vonat.