szerző:
hvg.hu

Nem probléma a kormánypártban, hogy a szövetséges ellen másfélmilliárdos csalás vádja miatt nyomoznak.

Amíg a Lungo Drom megválasztja elnöknek Farkas Flóriánt, addig ő is megbízik benne – mondta Orbán Viktor, miután megkérdezték, nem zavarja-e, hogy a képviselő ellen 1,6 milliárd forintos csalás gyanújával nyomoznak. Az RTL Klub Híradója most Kósa Lajost kérdezte meg, a Fidesz frakcióvezetője pedig ennél is tovább ment: mint mondta,

én nem tudok olyan eredményről, ami megalapozná azt, hogy most vele szakítani kellene.

Azt is hozzátette azért: ha igaznak bizonyulnak a vádak, „hogy ennyit meg annyit tett el, akkor természetesen újragondoljuk az együttműködést”.

A Lungo Drom múlt heti kongresszusán a a küldöttek ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag választották meg újabb öt évre Farkas Flóriánt elnöknek.-

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!