szerző:
hvg.hu

A falubeliek szerint példás házasságban élt a tragikus körülmények között elhunyt idős pár Vásárosfaluban, így csak találgatják, miért végzett a férj a feleségével, majd magával is.

Egy 69 éves nyugdíjas rendőr ölte meg egykor védőnőként dolgozó 71 éves feleségét a Győr-Moson-Sopron megyei Vásárosfaluban – írja a Blikk. A rendőrség a két nyugdíjas halálának körülményeit büntetőeljárásban vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron megyei községben a fiuk talált rá szombat délelőtt a két idős ember holttestére.

A lapnak a házaspár egyik ismerőse azt mondta: évtizedek óta együtt élt a két ember, példás házasságban, szerették, tisztelték egymást, két gyermeket neveltek fel. Egy ideje betegek voltak mindketten, állítólag ez vezetett a tragédiához.

A férfit nemrég megműtötték, nagyon rosszul volt utána, és a fiát kérte meg, hogy vigye el a vizsgálatokra, mert nem tud vezetni ilyen állapotban. Mivel a nyugdíjas rendőr szerette a feleségét, el sem tudják képzelni, hogy dühében végzett volna vele – mondta az ismerős.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!