szerző:
hvg.hu

Nyakó István szóvivő szerint a gazdasági helyzetet vitatta meg Demjén Sándor és Molnár Gyula. Azt nem tudni, mit szólt ehhez Botka László.

A szocialisták sajtófőnöke elismerte, hogy Molnár Gyula pártelnök a plakáttörvényről szóló múlt heti szavazás után egy nappal találkozott Demján Sándorral. Azzal a nagyvállalkozóval, aki Makaóból nemrég Habony Árpáddal együtt érkezett haza Budapestre egy magánrepülőn – említették meg a Hír TV-ben.

Az MSZP pártelnöke állítólag a hazai és nemzetközi gazdasági helyzetet vitatta meg a nagyvállalkozóval.

Nyakó István a Hír TV kérdésére azt válaszolta, hogy sem a plakáttörvényről, sem más aktuálpolitikai kérdésről nem esett szó a találkozón. A szóvivő arra a kérdésre már nem válaszolt, hogy Molnár Gyula egyeztetett-e a találkozóról pártja miniszterelnök-jelöltjével, Botka Lászlóval, pedig ezt a csatorna írásban újra megkérdezte tőle.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!