szerző:
hvg.hu

Nyakó István szóvivő szerint a gazdasági helyzetet vitatta meg Demjén Sándor és Molnár Gyula. Azt nem tudni, mit szólt ehhez Botka László.

A szocialisták sajtófőnöke elismerte, hogy Molnár Gyula pártelnök a plakáttörvényről szóló múlt heti szavazás után egy nappal találkozott Demján Sándorral. Azzal a nagyvállalkozóval, aki Makaóból nemrég Habony Árpáddal együtt érkezett haza Budapestre egy magánrepülőn – említették meg a Hír TV-ben.

Az MSZP pártelnöke állítólag a hazai és nemzetközi gazdasági helyzetet vitatta meg a nagyvállalkozóval.

Nyakó István a Hír TV kérdésére azt válaszolta, hogy sem a plakáttörvényről, sem más aktuálpolitikai kérdésről nem esett szó a találkozón. A szóvivő arra a kérdésre már nem válaszolt, hogy Molnár Gyula egyeztetett-e a találkozóról pártja miniszterelnök-jelöltjével, Botka Lászlóval, pedig ezt a csatorna írásban újra megkérdezte tőle.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!