szerző:
hvg.hu

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt csak félve merte megkérdezni a felcsúti arénát üzemeltető Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, hogy beszállnának-e az augusztus űrállomás-avatójukba. Orbán Viktor falujának stadionja nagyon készségesnek bizonyult, aggodalomra semmi ok.

Takács Mihály, a Puskás Akadémia főigazgatója akár a saját fülébe is dug „ilyen izét”, ha a biztonsági szolgálatért aggódó kutyapártot ez megnyugvással tölti el – derül ki a viccpártnak küldött válaszleveléből, amelyben tételesen válaszolt a kutyások árajánlat-kérelmére. A kutyapárt kívánságai között szerepelt az augusztusi űrállomás-avatóhoz a biztonsági szolgálat biztosítása, „a fülükben ilyen izékkel”.

Aztán szeretnének VIP páholyt is „Elnökúr és vendégei részére”, de az aréna itt pontosítást kért, köztük azt, hogy mondják meg, pontosan hány űrlény érkezik Felcsútra augusztus 19-ére, van-e valamilyen ételérzékenységük, és milyen zenét hallgatnak.

A sok szotyira és a szotyihostessekre vonatkozó kérést is pontosítani kell, mert nem jelölték meg, hámozott, pirított vagy enyhén sózott magokat szeretnének-e. Ráadásul pontatlan megrendeléshez kedvezményt sem tud adni a stadion.

Sajnos nem engedik meg, hogy a focipálya öntözőberendezését hűsölésre használják a kutyapárt földi és földönkívüli vendégei, de ha augusztusban megérkezne a talajmenti fagy, akkor az ígéretek szerint nem fognak fázni az űrlények, addigra kitalálnak valamit.

Vénaszkennere a stadionnak nincs, pedig nagyon kellett volna az űrállomás-avatóhoz, így a kutyapárt dolga lesz kiszűrni a patáliázó vendégeket.

A teljes levelezés itt olvasható.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!