szerző:
hvg.hu

Rosszul járt a férfi, aki némi szívességért cserébe „plusz postaköltséget” ígért a szombathelyi börtön egyik tiszthelyettesének.

A szombathelyi ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki idén januárjában a szombathelyi börtönben dolgozó tiszthelyettest húszezer forinttal akart megvesztegetni.

A megfogalmazása szerint „plusz postaköltséget” azért ígérte, ha a megbízásából bevisz engedély nélkül a börtönbe egy mobiltelefont.

A tiszthelyettes az ajánlatot visszautasította, és szólt a börtönparancsnoknak.

A vesztegetővel szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta az ügyészség – közölték pénteken.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!