szerző:
hvg.hu

Igazi nyári hét elébe nézünk. Napról napra emelkedik a nappali hőmérséklet, és péntekre egyes helyeken elérheti a 37 fokot.

Hétfőn derült, napos idő lesz, az északi területeken lehet kicsit több felhő, de esőre már nem kell számítani. A szél mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között várható.

Kedden a sok napsütés mellett főként északon, északkeleten növekszik meg időnként erősebben a felhőzet, de eső továbbra sem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hajnali 11, 16 fokról 27, 31 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Szerdán is napos, száraz idő várható, helyenként élénk széllel. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között alakul.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön és pénteken forró nyári időre van kilátás, a csúcshőmérséklet elérheti a 37 fokot. Szombaton eső érkezhet a mostani adatok szerint, de marad a 30 fok feletti nappali csúcs.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!