szerző:
hvg.hu

A 25 éves fiával, Gáspárral, és második lányával, a 23 éves Sárával bandukol hazafelé Orbán Viktor a vizes vébé megnyitójáról a hétvégén közzétett fotókon.

Több családtagja is elkísérte Orbán Viktort a vizes vébé grandiózusnak szánt pénteki megnyitójára. A miniszterelnök Facebook-oldalán posztolt képek szerint felesége mellett Gáspár fia és Sára lánya is ott volt.

©
©
©

Orbán Ráchel és Tiborcz Istvánt pedig kollégánk kapta le a rendezvényen.

©

Hosszú idő után közöltek fotókat Orbán Viktor gyerekeiről.

A Blikk szerint például Orbán Gáspár legutóbb a 2014-es brazíliai focivébé döntőjén tűnt fel az apja mellett, amikor a díszpáholyban együtt nézték a meccset (ez fenti nyitóképünkön látható).

A vizes vébén egyébként nem együtt ültek a családtagok, csak a végén találkoztak, amikor a miniszterelnök a fiába karolva indult el a helyszínről.  

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!