szerző:
hvg.hu

A TV2 mostani hírigazgatójának érkezése óta alaposan megváltozott nemcsak a csatorna hírműsorának irányultsága, hanem a stábja is. A 24.hu szerint egy felelős szerkesztő, egy riporter és egy gyakornok állt fel nemrég.

Távozik Tuka Nikoletta, a TV2 Tények című műsorának társ-, illetve felelős szerkesztője – értesült a 24.hu. A hírportál kereste az érintettet, nem akart nyilatkozni, de nem cáfolta, hogy megszűnik a munkaviszonya a kereskedelmi tévénél.

Tuka Nikoletta a BME műszaki menedzser szakán diplomázott, majd a TV2 Akadémián keresztül került be a csatornához évekkel ezelőtt. Dolgozott több műsornál, mielőtt a Tényekhez került. Rajta kívül egy riporter és egy gyakornok is felmondott a hírműsornál.

Fürst-Borsos Ádám, a TV2 Hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere annyit reagált a lap kérdéseire, hogy a TV2 Tények szerkesztőségének létszáma a működésnek megfelelő és folyamatosan bővül.

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!