szerző:
hvg.hu

A TV2 mostani hírigazgatójának érkezése óta alaposan megváltozott nemcsak a csatorna hírműsorának irányultsága, hanem a stábja is. A 24.hu szerint egy felelős szerkesztő, egy riporter és egy gyakornok állt fel nemrég.

Távozik Tuka Nikoletta, a TV2 Tények című műsorának társ-, illetve felelős szerkesztője – értesült a 24.hu. A hírportál kereste az érintettet, nem akart nyilatkozni, de nem cáfolta, hogy megszűnik a munkaviszonya a kereskedelmi tévénél.

Tuka Nikoletta a BME műszaki menedzser szakán diplomázott, majd a TV2 Akadémián keresztül került be a csatornához évekkel ezelőtt. Dolgozott több műsornál, mielőtt a Tényekhez került. Rajta kívül egy riporter és egy gyakornok is felmondott a hírműsornál.

Fürst-Borsos Ádám, a TV2 Hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere annyit reagált a lap kérdéseire, hogy a TV2 Tények szerkesztőségének létszáma a működésnek megfelelő és folyamatosan bővül.

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!