szerző:
hvg.hu

Két baleset is történt nyolc óra után az M7-es autópályán.

Három autó ütközött össze szombat reggel a balatonaligai kihajtó közelében – olvasható a Police.hu-n. 8 óra 5 perc körül az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a 90. kilométerszelvényben – eddig tisztázatlan körülmények között – történt a baleset. Személyi sérülés nem történt.

A balesettel érintett útszakaszon a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a belső forgalmi sávot lezárták, a járművek a külső és a leálló sávban haladhatnak, emiatt torlódásra kell számítani – közölte a rendőrség.

Nem ez az egyetlen baleset a Balatonnál. Lepsény térségében két személygépkocsi ütközött össze a Balaton felé vezető oldalon negyed kilenc után. Az ok nem tartott megfelelő követési távolságot az egyik jármű vezetője a már meglévő torlódásban. Személyi sérülés ebben a balesetben sem történt. A műszaki mentés miatt azonban négy kilométer hosszú torlódás alakult ki.

Hajnalban Balatonlellénél is történt egy baleset, a sztráda Budapest felé vezető oldalán egy teherautó a szalagkorlátnak ütközött. A vezető megsérült.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!