A csütörtökön Nyugat-Magyarországon tomboló orkán egy háztetőt tépázott meg.

Egy kétgyermekes fiatal nő halt meg a csütörtökön Szombathelyen és környékén pusztító viharban – derítette ki a Blikk. A 34 éves nő éppen dolgozni ment két munkatársával együtt, amikor a hirtelen jött vihar leszakított egy háztetőt Kenézen, amelynek a gerendája az autójukra zuhant. A volánnál ülő családanyának esélye sem volt arra, hogy elkerülje az ütközést, szörnyethalt, két munkatársa sértetlenül úszta meg a tragédiát.

A lap úgy tudja, a nő nemrég költözött a Vas megyei településre, és a balesetet szenvedett autó is új volt.

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!