szerző:
hvg.hu

Többen voltak az engedélyezettnél - erre hivatkoztak a hatóságok.

Az Auróra után a Józsefváros másik emblematikus underground helyének is meggyűlt a baja a hatóságokkal. A péntek esti koncert idején megjelentek a rendőrség, a közterület-felügyelet és az önkormányzat munkatársai, és hazaküldették a vendégeket, arra hivatkozva, hogy a szórakozóhelyen az engedélyben leírt 50-nél több ember tartózkodik.

A Gólya nem zárt be, viszont kéri, hogy 50-nél többen egyszerre ne menjenek oda. A szombati, azaz a mai koncert helyszínét pedig áttették egy másik helyre, erről az lehetséges vendégeket értesítették.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!