szerző:
hvg.hu

Már szórólapokon is tájékoztatják az autósokat, hogy a kerület egy részén szeptember 1-én indul a fizetős parkolás.

©

Korábban már írtunk a zuglói fizetős parkolás bevezetésének előkészületeiről, amikor felbukkantak az érintett körzetekben az első jegykiadó automaták. Egészen pontosan itt találja, melyik utcákban lesz fizetős a parkolás, és hogy hol mennyibe kerül, milyen pótdíjakra számíthat, aki fizetés nélkül parkol, illetve ki vehet igénybe kedvezményeket.

A képviselő-testület július végén méág egy rendkívüli ülést is tartott, hogy módosítsa a parkolási rendeletet, kiküszöbölendő azokat a problémákat, amelyeket a fizetőparkolás bevezetését megelőző modellezés során tártak fel. A módosítások alapvetően technikai jellegűek – mondta Karácsony Gergely polgármester (PM), hozzátéve: a változtatások elsősorban az ügyfélszolgálati munka javítását és a jogalkalmazás egyértelműsítésért szolgálják.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!