szerző:
hvg.hu

Az ATM riasztója 10-20 percenként megszólal, nagyon sokan nem tudnak pihenni a környéken.

Dühös panaszlevelet írt az OTP Banknak egy szegedi férfi, aki sok más lakóval együtt nem tud pihenni a helyi Retek utca és a József Attila sugárút sarkán lévő ATM riasztóberendezése miatt. Két napja 10-20 percenként megszólal ugyanis – írja a Délmagyarország.

A lap úgy tudja: az automatán lévő telefonszámon többen is bejelentették már a hibát, a levelet pedig a férfi azután írta, hogy csütörtök hajnali 1 órakor is megszólalt a sziréna. Az ATM egy lakótelepen van, így hallótávolságon belül akár ezer embert is zavarhat a zaja, főleg nyitott ablakoknál.

Csütörtök kora délután válaszoltak a bank, azt javasolták a lakóknak, hogy hívják fel a Bankkártya Help Desket – ezt azonban korábban megtették már, de semmi sem történt.

A panaszlevelet író férfi azért fordult a laphoz is a problémájukkal, mert úgy érezte, hogy az OTP nem vette komolyan őket. A Délmagyarország szintén elküldte írásban a kérdéseit a pénzintézet kommunikációs igazgatóságának, és telefonon is beszéltek velük. Annyit tudtak meg, hogy dolgoznak a probléma megoldásán.