szerző:
hvg.hu

Az ATM riasztója 10-20 percenként megszólal, nagyon sokan nem tudnak pihenni a környéken.

Dühös panaszlevelet írt az OTP Banknak egy szegedi férfi, aki sok más lakóval együtt nem tud pihenni a helyi Retek utca és a József Attila sugárút sarkán lévő ATM riasztóberendezése miatt. Két napja 10-20 percenként megszólal ugyanis – írja a Délmagyarország.

A lap úgy tudja: az automatán lévő telefonszámon többen is bejelentették már a hibát, a levelet pedig a férfi azután írta, hogy csütörtök hajnali 1 órakor is megszólalt a sziréna. Az ATM egy lakótelepen van, így hallótávolságon belül akár ezer embert is zavarhat a zaja, főleg nyitott ablakoknál.

Csütörtök kora délután válaszoltak a bank, azt javasolták a lakóknak, hogy hívják fel a Bankkártya Help Desket – ezt azonban korábban megtették már, de semmi sem történt.

A panaszlevelet író férfi azért fordult a laphoz is a problémájukkal, mert úgy érezte, hogy az OTP nem vette komolyan őket. A Délmagyarország szintén elküldte írásban a kérdéseit a pénzintézet kommunikációs igazgatóságának, és telefonon is beszéltek velük. Annyit tudtak meg, hogy dolgoznak a probléma megoldásán.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!