szerző:
hvg.hu

Kedd reggel újabb metróajtó rakoncátlankodott.

A 444.hu-nak egy olvasója számolt be arról, hogy a Deák Ferenc téren 7:50-kor megálló, Újpestre tartó felújított metrószerelvény egyik ajtaja megadta magát.

Az olvasó szavai szerint a jármű vezetője nyolc-tíz alkalommal próbálta a vezetőfülkéből bezárni az ajtót, és amikor nem sikerült, inkább odaszaladt, kézzel megigazította, majd behúzta azt.

Az efféle hibák mindennaposak az orosz Metrovagonmas által felújított szerelvényeken, amelyeket – éppen azért, hogy a gondokat orvosolhassák – többször kivonták a forgalomból. Tarlós István főpolgármester nevezte már ezeket gyermekbetegségeknek, citálta Murphy törvényét, és arról is beszélt, hogy két rosszul összekötött vezeték a bűnös. A problémák azóta sem oldódtak meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!