szerző:
hvg.hu

Három hétig nyaralt a miniszterelnök Horvátországban, néhány napot a gyerekei is ott töltöttek.

Közvetlenül a tengerparton foglalt szállást Krk szigetén Orbán Viktor a Blikk információi szerint, ahol csaknem három hetet töltött el. Sajtófőnöke korábban nem árulta el, hol piheni ki a fáradalmait a kormányfő, s végül egy fotóból derült ki, hogy ismét Horvátországot választotta.

A lap beszélt Orbán korábbi útitársával és idegenvezetőjével, Marin Skenderoviccsal, a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti igazgatójával, aki elmondta: a politikus nem ragaszkodik ahhoz, hogy luxushotelben szálljon meg. Fontosabb számára, hogy a szállás a tengerparton legyen, szép kilátással az öblökre, a szigetekre. Skenderovic szerint Orbán szeret hajózni, láthatóan élvezi a tengert, és szívesen fogyaszt halat, tengeri herkentyűket.

A Blikk úgy tudja, hogy a miniszterelnököt nyaralására nem kísérték testőrök, és hogy maga vezetett nyaralása helyszínére és vissza.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!