szerző:
hvg.hu

A Jobbik elnöke kedd este reagált a Fidesz hétfőn indított telefonos kampányára. Vona Gábor szerint a kormánypárt kiragadott félmondatok alapján próbálja befeketíteni őket.

Vona Gábor szerint „lelepleződött a Fidesz telefonos kampánya, amely hazugságra épül és semmi mást nem céloz, mint az idős emberek manipulálását, hergelését a Jobbik ellen”.

A Jobbik elnöke úgy véli, hogy a Fidesz fél a „kormányváltó erőtől, a Jobbiktól”, ezért vet be gyűlöletkeltő, társadalmi csoportokat megosztó, uszító kampányfogásokat. Szerinte ez nem volt bölcs döntés, mert a nyugdíjasok nagy része nem fog bedőlni a kormány újabb hazugságkampányának.

Vona Gábor hivatkozott a tusványosi botrány után írt Facebook-bejegyzésére, amelyben benne vannak a Fidesz-kampányhoz felhasznált mondatai.

A Jobbik elnöke egyben ismét vitára hívta „a gépi hang mögé rejtőző Orbán Viktort”, és olyan kérdésekről beszélne vele, mint például a nyugdíjrendszer fenntarthatósága vagy a gyógyszertámogatás reformja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!