szerző:
hvg.hu

Napról napra melegszik az idő hétvégéig, majd jön az újabb eső és hétfőre a lehűlés. Nem ismerős?

Szerdán derült, napos időre számíthatunk, legfeljebb néhány fátyolfelhő lesz az égen, eső nem várható. A Fertő tó környékén napközben erőre kap a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

Csütörtökön is derült, esőmentes időre van kilátás, a Dunántúlon élénk széllel. A hajnali 10, 17 fokról 28, 32 fokig melegszik a levegő.

Pénteken legfeljebb északnyugaton alakulhat ki zápor, zivatar, máshol marad a meleg, nyári idő, 29, 33 fokos csúccsal – így indul az iskolaszezon.

Ahogy az elmúlt hetekben, most is hétvégére jósol az előrejelzés esőt, majd lehűlést. Szombaton és vasárnap még nagyjából 30 fok körül alakul a nappali csúcs, de hétfőn valószínűleg már a 25 fokot sem éri el.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!