szerző:
hvg.hu

A kifosztott bolt munkatársa dühösen pakolta ki az ellopott árut a tolvaj szoknyájának rejtett zsebéből.

Tucatnyi parfüm és csoki került elő egy asszony szoknyájából az egyik budapesti piacon, ahol lökdösődés és pofozkodás is volt, miután lebukott a tolvaj. Egy blogger felvette az egész jelenetet.

Nagyfügedi Gergely az RTL Híradónak azt mondta: ha valamire figyelmes lesz, ami irritálhatja az embereket, dokumentálja és közzéteszi azt a blogján. Azt nem árulta el, pontosan melyik piacon történt az eset.

Először csak a hangoskodásra figyelt fel, aztán azt hallotta, hogy az asszony elrakott egy csokit, majd a szoknyájából egymás után kerültek elő a lopott termékek. A nő egyik ismerőse és a bolt egyik dolgozója összeverekedett, de gyorsan szétszedték őket.

Az asszonyt a bolt tulajdonosai visszatartották, és átadták a piac biztonsági szolgálatának.

Az RTL Híradó a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától azt a tájékoztatást kapta, hogy az ügyben eddig nem érkezett feljelentés a rendőrségre.

A blogger a YouTube-on is közzétette a videót.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!