szerző:
nyüzsi
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Miniszterelnökséget vezető Lázár János felesége Farkas Flórián miniszterelnöki biztoshoz hasonlóan egy olyan szervezet vezetőjeként herdálja az uniós pénzeket, amely elesett, kiszolgáltatott emberek segítésére kapott támogatást

ezt mondta Hadházy Ákos, az LMP társelnöke múlt csütörtöki Korrupcióinfóján Budapesten. Ezzel kiverte a biztosítékot a kormányoldalon. Itt nem egy kommunikációs lehetőséget fedeztek fel, mint Vona Gábor nyugdíjasokról szóló Facebook-bejegyzése kapcsán, hanem konkrétan bosszút próbálnak állni Lázár feleségének hírbe hozóján. A Magyar Nemzet ezt a helyzetet ismerte fel, és címlapjának legfontosabb helyén közölt róla hírösszefoglalót, amibe belekeverte Vonán kívül Botka Lászlót is. A cikk nem az ügyet igyekezett egy lépéssel jobban megismerni, hanem a kormánypárti megszólalásokat vette tisztességesen sorba. A szerkesztő pedig úgy érezte, ezzel le tudja rántani a maszkot a kormányról.

©

A cím szerint "Ördögi tervvel operál a Fidesz", majd ennek bemutatására ördögként ábrázolják Hadházy arcának bal felét. Csak hát saját állításuk szerint sem Hadházy az ördögi, hanem a kommunikációs technika a kormánypárt részéről. Mindenesetre érdeklődve várjuk a Nemzet további címlapjait, amikor majd félig angyal lesz Vona Gábor, félig diktátor Orbán Viktor és csak félig oligarcha Simicska Lajos.

Önnek tetszik a Nemzet címlapja? Még több ilyet? Írja meg véleményét kommentben!

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!