szerző:
hvg.hu

Egy vasútállomásnál találták meg a 23 éves ajkai fiú holttestét, a legfrissebb információk szerint tragikus baleset érhette.

Mint arról beszámoltunk, Németországban találták meg az augusztus végén Ajkáról eltűnt 23 éves L. Dávid holttestét.

A Bors azt írja, a fiú szülei éppen nyaralni voltak, amikor a fiatalember eltűnt, hazaérve már nem találták otthon. A lap úgy tudja, a fiú egy levelet is hagyott a családjának, amelyben azt írta, egyirányú jegyet vett külföldre, és nem jön vissza.

A lap szerint L. Dávid holttestét egy müncheni vasútállomáson találták meg a személyes holmijával együtt, de csak a telefonját, a töltőjét és némi készpénzt vitt magával.

A Blikknek Kulcsár József, a Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány elnöke azt mondta, a mobiltelefon cellainformációiból derült ki, hogy hol van a fiatalember. A lap úgy tudja, a fiú egy tragikus balesetben vesztette életét.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!