szerző:
hvg.hu

Nyitottan, de egyelőre csak egy aprócska párttal készül a választásokra az LMP, amely a bejutási küszöb környékén áll, mégis miniszterelnök-jelöltet állít. Rengeteg a viszály az ellenzéki oldalon, de a párt frakcióvezetője sem elsimítani látszik azokat. Szél Bernadett interjút adott a HVG-nek.

Régi szocialista kampánytanácsadóval indulnak, de a megrendelő dönti el, milyen kampányt épít fel, mondja Ron Werberről az LMP miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett frakcióvezető. Igaz, ha megtámadja őket a Fidesz, visszatámadnak.

©

Az e heti HVG-ben olvasható interjúban Szél megpróbálja feloldani azt az ellentmondást is, hogy bár ők a legfelkészültebb parlamenti párt sokak szerint, mégis a parlamenti küszöb környékén vannak. Ott viszont már elég nehezen boldogul úgy, hogy az LMP, bár nyitott a hozzá hasonló pártok felé, mégsem tűnik úgy, hogy közeledne az Együtthöz vagy a PM-hez. Szél pedig, úgy tűnik, több kérdésben is ellentmond a pártpolitikának hátat fordító Schiffer Andrásnak.

További részletek az e heti HVG-ben!

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!