szerző:
MTI / hvg.hu

Szembesítő kampányt indít az MSZP.

Az MSZP frakció hajdúszoboszlói ülésén megállapodtak arról, hogy a párt szembesítő kampányban tájékoztatja az embereket a 2010 óta tartó "országromboló fideszes politika következményeiről." Úgy tudjuk, parlamenti interpellációkat, napirend előtti felszólalásokat terveznek a frakciótagok. A frakcióülésen egyébként vett Botka László miniszterelnök-jelölt, a párt országos elnöksége és megyei elnökei.

A szembesítés mellett a szocialisták megoldást is kínálnak majd az embereknek, a szocialisták részországgyűléseket is tartanak. A frakcióülésen Komáromi Zoltán, az Együtt egyik vezetőségi tagja, Andor László volt uniós biztos, Büttl Ferenc közgazdász, Párbeszéd tag is megjelent, és sorrendben az egészségügyről, az unió szociális pilléréről és egy igazságosabb gazdaságpolitika megteremtésének lehetőségéről beszéltek.

Úgy tudjuk, az Együtt nem akarja kizárni Komáromi Zoltánt, amiért az egészségügyi programjával beállt Botka mögé.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!