szerző:
hvg.hu

Frakcióvezetőként utolsó sajtótájékoztatóját tartotta, ahol beszámolt arról a döntésről, nemzeti konzultáció indul a "Soros-tervről."

Kósa Lajos Fidesz frakcióvezetőként tartott utolsó sajtótájékoztatójáról az Index vágott össze egy videót, amelyen kiderül, a sajtótájékoztató alatt összesen 14-szer mondta ki, hogy Soros. Vagy Soros-tervet vagy Soros Györgyöt említett. Az MTI a sajtótájékoztatóról beszámolva csak nyolcszor említette Soros nevét, de ebben már benne volt az is, amit Halász János, a Fidesz frakció szóvivője mondott.

Kósa Lajos viszont azt viszont nem tudta megmondani, ki volt a nemzeti konzultáció ötletgazdája. "Tucatnyian vetették fel egyszerre" - mondta, majd olyan meredek példákat hozott, hogy azt sem tudni, ki találta fel a kereket vagy a tüzet. "Egy vitában alakult ki, hogy ezt kell csinálni" - tette hozzá.

A Soros-terv nem az, aminek a kormány beállítja. Erről részletesen itt írtunk.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!