szerző:
hvg.hu

E. Lajost csütörtök hajnalban fogták el a rendőrök.

A férfi szerdán reggel bezárta édesanyját debreceni társasházi lakásuk egyik szobájába, a folyosón ruhaneműket gyújtott meg, majd elment otthonról. A kiáramló füstre két szomszéd lett figyelmes, akik bejutottak a lakásba és kimentették az idős nőt, majd értesítették a katasztrófavédelmet és a rendőrséget.

E. Lajos egy napig sem tudott bujkálni, csütörtök hajnalban járőrök fogták el, majd állították elő a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a helyi lakossal szemben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!