szerző:
hvg.hu

Megjött a segítség, de még be kellett vásárolni. Ja, és még össze is kellett pakolni.

Érdekes sztorit osztott meg Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat csütörtökön egy pécsi nőről, akihez azért hívtak mentőt, mert megindult a szülése.

Valószínűleg a tanulság kedvéért mesélték el, hogy a mentésirányító a pécsi kiemelt mentőegységet riasztotta a helyszínre, de legnagyobb megdöbbenésükre a helyszínen kiderült: a nő úgy döntött, mielőtt kórházba megy, még elugrik bevásárolni.

Az élettársa azt mondta, az asszony perceken belül visszatér, ezért a mentők üljenek le és várjanak.

Néhány perccel később a nő tényleg megérkezett, de ekkor közölte, hogy nem pakolta még össze a cuccát, amit a kórházba szeretne magával vinni, ezért a mentők legyenek szívesek tovább várni.

A nőt végül időben kórházba vitték, de a felesleges várakozás miatt a mentőegység hosszú időre kiesett a betegellátásból – hívták fel a figyelmet.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!