szerző:
hvg.hu

Újraélesztése után stabil állapotban tudták kórházba vinni a nőt, aki egy aluljáróban lett rosszul.

Az ott meghúzódó hajléktalanok segítettek újraéleszteni azt a középkorú, hajléktalan nőt, aki az egyik fővárosi aluljáróban lett rosszul – írják a mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Az asszony eszméletét vesztette. A mentők rövid idő alatt a helyszínre értek, már vizsgálták a beteget, amikor hirtelen összeomlott a vérkeringése.

Megkezdték az újraélesztést és magasabb szintű mentőegységet hívtak segítségül. Az aluljáróban közben sokan kíváncsian figyelték, mi történik.

Amíg a mentőtiszti kocsi a helyszínre ért, az életmentést hajléktalanok segítették, mivel minden szabad kézre szükség volt. Az asszonyt stabil állapotban szállíthatták kórházba. Azt nem közölték, melyik aluljáróban történt az eset.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!