szerző:
hvg.hu

A Momentum Mozgalom tagjai kedden Párizsban jártak, hogy találkozzanak Emmanual Macron francia elnök pártjával, illetve Macron kampánycsapatával, a La République En Marche-sal. Ennek során találkoztak a francia elnök feleségével, Brigitte Macronnal is - számolt be a párt csütörtöki közleményében.

©

A momentumos delegációt Cseh Katalin, a párt elnökségének nemrég megválasztott tagja vezette. Cseh szerint a Momentum is annak az új, progresszív európai politikai kultúrának a képviselője, mint a Macron-féle En Marche. A vele, illetve a másik új elnökségi taggal készült interjúnkat itt olvashatják.

A Momentum képviselői nemrég Hollandiába jártak, ahol a Szabadság és Demokrácia Néppártja (VVD) fogadta őket, a következő héten pedig a szlovák Progresívne Slovensko Ötletkonferenciáján vesznek részt Pozsonyban

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!