szerző:
hvg.hu

Jelenleg az ellenzék vezető ereje egy (kétfarkú) kutya. Most csatlakozik hozzá egy macska.

A magyar politikai életben az ellenzéki oldalon már egy ideje a legreménytelibb figura egy kutya, a kétfarkúak. Most összejöhet a nagy kutya-macska barátság, mert megérkezett a bejelentés: párttá alakul Magyarország legnépszerűbb Facebook-macskája, Erzsi, akit csak Elnök Asszonynak hívnak tisztelői, rajongói.

Az Erzsi for President oldal bejelentette, hogy összegyűlt 2000 lájk, ezért megindul a párttá alakulási folyamat. Erzsi több aktuálpolitikai kérdésben is állást foglalt, buzdított például a Debreceni Egyetem Facebook-os lepontozására.

Németh Szilárd pedig kezdheti fogalmazni a mondatokat Erzsi és Soros összefonódásáról.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!