szerző:
hvg.hu

Jelenleg az ellenzék vezető ereje egy (kétfarkú) kutya. Most csatlakozik hozzá egy macska.

A magyar politikai életben az ellenzéki oldalon már egy ideje a legreménytelibb figura egy kutya, a kétfarkúak. Most összejöhet a nagy kutya-macska barátság, mert megérkezett a bejelentés: párttá alakul Magyarország legnépszerűbb Facebook-macskája, Erzsi, akit csak Elnök Asszonynak hívnak tisztelői, rajongói.

Az Erzsi for President oldal bejelentette, hogy összegyűlt 2000 lájk, ezért megindul a párttá alakulási folyamat. Erzsi több aktuálpolitikai kérdésben is állást foglalt, buzdított például a Debreceni Egyetem Facebook-os lepontozására.

Németh Szilárd pedig kezdheti fogalmazni a mondatokat Erzsi és Soros összefonódásáról.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!