szerző:
hvg.hu

A vele készített interjú volt az utolsó csepp a pohárban.

"Látod, Szanyi Tibor, mit tettél?" - szegezték a kérdést tumblr-en Szanyi Tibornak a Demcsák ügy után, mire Szanyi annyit válaszolt:

"Eljön az idő, amikor Orbánnal is elbeszélgetek… ;)"

Demcsák Zsuzsa pénteken készített egy nagyon furcsa interjút Szanyi Tibor szocialista EP képviselővel, a nyelve akadozott, értelmetlen kérdéseket tett fel. Arról, hogy mi történt, mindenki mást mond, bulvárlapok információi szerint Demcsák előző éjjel bulizott, a műsorvezető viszont azzal érvelt, alig aludt, magánéleti problémái is vannak. Az ATV belső vizsgálatot rendelt el, a hírek szerint ugyanis nem ez volt az első rossz húzása Demcsáknak. Kedden látszott, kirúghatják Demcsákot, végül a műsorvezető mindennek elébe menve maga mondott fel.

Rónai Egon műsorvezető kiállt volt kollégája mellett, de már az is kiderült, kik ugranak be Demcsák helyett.

(via Blikk)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!