szerző:
hvg.hu

A vele készített interjú volt az utolsó csepp a pohárban.

"Látod, Szanyi Tibor, mit tettél?" - szegezték a kérdést tumblr-en Szanyi Tibornak a Demcsák ügy után, mire Szanyi annyit válaszolt:

"Eljön az idő, amikor Orbánnal is elbeszélgetek… ;)"

Demcsák Zsuzsa pénteken készített egy nagyon furcsa interjút Szanyi Tibor szocialista EP képviselővel, a nyelve akadozott, értelmetlen kérdéseket tett fel. Arról, hogy mi történt, mindenki mást mond, bulvárlapok információi szerint Demcsák előző éjjel bulizott, a műsorvezető viszont azzal érvelt, alig aludt, magánéleti problémái is vannak. Az ATV belső vizsgálatot rendelt el, a hírek szerint ugyanis nem ez volt az első rossz húzása Demcsáknak. Kedden látszott, kirúghatják Demcsákot, végül a műsorvezető mindennek elébe menve maga mondott fel.

Rónai Egon műsorvezető kiállt volt kollégája mellett, de már az is kiderült, kik ugranak be Demcsák helyett.

(via Blikk)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!