szerző:
hvg.hu

Vujity Tvrtko egy másik ismert, egykor szintén TV2-s kollégájával vezeti tovább az ATV reggeli műsorát Demcsák Zsuzsa távozása után.

Bombera Krisztinával vezeti majd az ATV reggeli műsorát, az ATV Startot Vujity Tvrko – derül ki a műsorvezető Facebook-oldaláról. "Krisztina profi riporter és műsorvezető, emellett kereken 20 éve vagyunk nagyon jó barátok" – írta Tvrtko, aki dicsérte a műsort készítő csapatot is.

Demcsák Zsuzsa a TV2-től igazolt át az ATV-hez, ahol az ATV Start mellett az Egyenes beszédet is vezette volna, de a múlt pénteki, Szanyi Tiborral készített interjúja után belső vizsgálatot indított a tévécsatorna. Demcsák Zsuzsa elismerte, hogy hibázott, egyebek mellett magánéleti problémáira hivatkozott. Szerdán találkozott Németh Szilárddal, az ATV vezérigazgatójával, és utána azt közölte a Facebookon, hogy az ő kérésére, kóros fáradtságra hivatkozva, közös megegyezéssel szerződést bontottak.

Az már szerdán kiderült, hogy az Egyenes beszédet hétfőtől csütörtökig Rónai Egon vezeti majd, péntekenként pedig Krug Emíila. Rónai Egon egyébként kiállt Demcsák Zsuzsa mellett.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Itthon

Demcsák Zsuzsa távozik az ATV-től

A műsorvezető a Facebookon jelentette be távozását, kóros fáradtságra hivatkozva ő maga kérte a szerződése felbontását. Egy ATV-s forrásunk szerint a csatorna nagyvonalúságból nem kommentálja a történteket, ráadásul megkönnyebbülés, hogy sikerült hamar lezárni a kínos ügyet.