szerző:
hvg.hu

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában jelentette be Gulyás Márton, hogy a hozzá köthető Közös Ország Mozgalom által kezdeményezett egyeztetések lezárultak, és a résztvevő ellenzéki szervezetek megegyezésre jutottak.

"Ez alapvetően egy arányos rendszerre tesz javaslatot, a tartalmi elemét holnap fogjuk ismertetni a közzel"  - mondta az aktivista az ATV tegnap esti műsorában. Az elképzelés kidolgozásában a Jobbik nem vett részt, de másik nyolc ellenzéki szervezet támogatja azt.

Azt szeretnék elérni, hogy a 2018-as választásokat már eszerint írják ki, ha pedig ezt nem sikarül elérni, polgári engedetlenséget hirdetnek. Erről azonban többet nem árult el, csak annyit, hogy békés eszközöket fognak igénybe venni.

Gulyás Márton a hvg.hu érdeklődésére elmondta, hogy a nyolc ellenzéki párt az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt, a Momentum, a Párbeszéd, a Bokros-féle Moma és a Liberálisok. A részletekről ma hat órától az Alkotmány utcai Agórán számolnak be.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!