szerző:
hvg.hu

Ő állította le a motort és hívott segítséget telefonon.

Egy múlt szombati cserbenhagyásos balesethez próbál szemtanúkat felkutatni egy család, amelynek két tagja - az anya és a 9 éves kislány - árokba borult autójukkal - írja a Bors. Az édesapa, László a baleset után azt mesélte, egy kanyarban a szembe jövő autós áttért az ő sávjukba, mire a felesége elrántotta a kormányt, az autó irányíthatatlanná vált, nekiment a padkának, ami úgy megdobta őket, hogy átrepültek a másik oldalon lévő árokba, oldalra is borultak. Ha a nő nem rántja el a kormány, frontálisan ütköztek volna.

A másik autós fékezés nélkül továbbhajtott.

A 9 éves Zselyke tartotta az anyában a lelket, nyugtatta, mikor szinte fejjel lefelé beszorulva vártak a kocsiban. A kislány állította le a motort és ő kereste meg az anyja táskájában a telefont, majd felhívta az apját. A feleség nyakhúzódással, a gyerek néhány lila folttal megúszta a balesetet.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!