szerző:
hvg.hu

Ezt a ciklust még végigviszi, de egyelőre úgy néz ki, 2019-ben másnak kell átvennie Felcsút igazgatását.

Fizikálisan nem tud ott lenni mindenhol, ezért a HírTV-nek azt mondta, 2019 után, polgármesteri mandátumának lejártával nem tervezi, hogy újra indul a településvezetői címért.

Nem tervezi, hogy újrázik, mondta, majd amikor visszakérdezetett a riporter, hogy ez tekinthető-e nemnek, azt mondta:

Egyelőre igen, nem.

„Ezt a ciklust végigviszem, azt gondolom, haladt előre a település, mióta én polgármester vagyok” – tette hozzá. Szerinte rendben van a település, de még sok szépet szeretne létrehozni. Az utódlást is megoldják majd, úgy véli, vannak itt fiatalok.

Meglátása szerint összefér a cég- és a faluvezetés, de maximalista, és mindig szeret mindent maximálisan elvégezni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!