szerző:
MTI

A leszakadó felsővezeték megsebesített egy nőt.

Felsővezetéknek ütközött egy mentőhelikopter Őrbottyánban hétfő délután – erősítette meg a rendőrség.

A mentőhelikopter egy közúti baleset sérültjéért ment, de felszállás közben a rotor leszakította a felső vezetéket, és az megsebesített egy nőt.

©
©

A köztévé szerint a helikopter rotorja annyira összeroncsolódott, hogy Németországból kell újat hozni. A helyszínen végzik el a szerelést, de várhatóan csak kedden végeznek a munkával.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a leszakadó elektromos kábel egy 63 éves nőnek okozott sérülést.

©

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője elmondta, hogy a mentőhelikopter egy férfit szállított volna, akit autó ütött el. Mindkét sérültet mentő vitte végül kórházba, állapotukról noncs hír.

A baleset körülményeit a Váci Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!