szerző:
MTI

A leszakadó felsővezeték megsebesített egy nőt.

Felsővezetéknek ütközött egy mentőhelikopter Őrbottyánban hétfő délután – erősítette meg a rendőrség.

A mentőhelikopter egy közúti baleset sérültjéért ment, de felszállás közben a rotor leszakította a felső vezetéket, és az megsebesített egy nőt.

©
©

A köztévé szerint a helikopter rotorja annyira összeroncsolódott, hogy Németországból kell újat hozni. A helyszínen végzik el a szerelést, de várhatóan csak kedden végeznek a munkával.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a leszakadó elektromos kábel egy 63 éves nőnek okozott sérülést.

©

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője elmondta, hogy a mentőhelikopter egy férfit szállított volna, akit autó ütött el. Mindkét sérültet mentő vitte végül kórházba, állapotukról noncs hír.

A baleset körülményeit a Váci Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!