szerző:
hvg.hu

Kellemes, őszies idő ígérkezik a következő napokra, kiadós eső és erős szél sem zavarja majd a napsütést. Az éjszakák azonban kifejezetten hűvösek lesznek már, egyes helyeken talajmenti fagy sem kizárt.

Pénteken a változó felhőzet mellett a legtöbb helyen több órára kisüt a nap, eső nem valószínű, a szél is mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 20 fok között alakul, az éjszaka viszont már nagyon hűvös lesz, 3 és 10 fok közé hűl le a levegő.

©

Szombaton is változóan felhős lesz az ég, és többórás napsütés várható, eső nélkül. A csúcshőmérséklet 18 fok körül alakul.

Vasárnap marad a napsütéses, száraz idő, mérsékelt széllel, és 17, 20 fokos nappali csúccsal – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!