szerző:
hvg.hu

Most vagy a Németh Szilárd közösségi oldalának menedzselésével megbízott kolléga rontotta el a poszt időzítését, vagy a Fidesz kommunikációs nagyágyúja tényleg reggel hétre már megfőzte a pacalt, ráadásul füstölt nyelvvel. Ráadásul nem is csak azért, mert akkora gourmand/egészségtudatos, hogy egy jó zsíros, magyaros fogással szereti indítani a napot. Hanem mert "ez az a magyar étel, aminek már csak gondolatára is Bilagitot vetetne be mindenkivel a sznob és cinikus libsi sajtó (Nyugati Fény)" – írja a motivációról.

©

A kommentelők "imádják", páran azt is megírták a bejegyzéshez, ők hogyan készíti a pacalt. Aki abszurd reggeli jelenetet akar, itt az eredeti. Mindez azért is igazán példamutató, mert most jött ki egy friss jelentés, ami szerint a világ legegészségtelenebb országainak rangsorában Magyarország lett a hatodik, többek közt az elhízás miatt. Szóval jó étvágyat, éljen a pacal!

Update: egy szemfüles olvasónk kiszúrta, hogy a csodás jelenetet az emeli végképp a szürreális tartományba, hogy a konyhaszekrény fogantyúján egy nemzeti trikolórral rögzített, amennyire kivehető, Orbán Viktor-kitűzőszerűség lóg. Elengedhetetlen kellék egy NER-konyhában.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!